Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Тайван

Имот за продажба в Тайван

Тайван е малка островна държава, на 180 км от Китай. Включва модерни градове, традиционни китайски храмове, термални извори и живописен планински пейзаж. Столицата на Тайпе, в северната част, е известна със своите оживени нощни пазари, китайското имперско изкуство в музея на Националния дворец и Тайпе 101, 509-метров бамбуков небостъргач с платформа за наблюдение.

Пазарът на недвижими имоти в Северен Тайван изпитваше малко затруднения през август, което показва свиване, след като сделките с имоти за продажба в Тайван паднаха през месеца.

Спадът в списъка на новопостроените жилищни имоти и рекламата за продажба на недвижими имоти също подкрепи нарастващия песимизъм на пазара на недвижими имоти през август.

Индексът на имоти за продажба в северната част на Тайван е спаднал с 1,3 пункта от предходния месец до 30,9 пункта.

Индексът обхваща основните окръзи и градове в Северен Тайван като Тайпей, Нов Тайпей, Кийлунг, Таоюан, Синчу и Илан, като представлява над 50% от общите и търговски сделки с недвижими имоти в страната.

По-специално, сделките с имоти за продажба в Тайван, офиси и магазини в Тайпе, най-забелязваният пазар на имоти в Тайван, са паднали с 27,8% спрямо предходния месец, което е най-изразеният спад сред шестте града през август.

  •  
    Преместване в Тайван. Емигранти и живеят в Тайван

            Китайската република, известна още като Тайван, сама по себе си представлява реалност и носи името си от основния остров, който представлява неговата държавна единица. Международно това име често се променя в Тайпе. Но въпреки тези различия на семантично ниво, има някои любопитни ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 9637

За продажба Вила, Тайван, Ping Tung County, Neipu Township, Zen-Feng Village Fu Guei Alley No. 30, 32, 34, 36

203,179.36BGN
За продажба
Вила

132 m²
Hi! This is Miss Lin. I'm selling these four villas. They're located on a nice, quiet countryside. However, it's only 5 min. car-ride away from the ur...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB